Välkommen till webbsidan för MetzData!


Du har lyckats att finna till hemsidan för MetzData!

(Lika bra att säga det på en gång! Meningen är inte att denna sidan ska vara tuff eller häftig på något sätt! Syftet med denna sidan är att beskriva vad MetzData gör och åtar sig att göra! Är du ute efter en hemsida med massa effekter och likande som i regel fungerar dåligt så får du leta vidare. Om du där emot är ute efter att komma i kontakt med en partner som kan hjälpa dig att göra underverk, då har du kommit rätt!)

Du har kommit till det lilla dataföretaget som sätter litenheten i centrum. Vi vänder oss till de kunderna som vill ha små underverk gjorda till bra priser, de där småsakerna som de stora jättarna inte tar i för att det kostar för mycket.


Använd menyn ovan för att navigera! (Menyn i sig är ett litet underverk, då den vikt ut till vänster i stället för till höger. Se symboliken, vi gör inte som alla andra!)Vad åtar sig MetzData?

Vi åtar oss det mesta. Inget är för litet, men vissa saker är för stora! Det säkraste sättet att få reda på det är att kontakta oss och lägga fram dina idéer och vad du vill ha gjort. En levande dialog är ett av våra viktigaste redskap!Projekt som är igång just nu:

Den Svenska Pyramiden: Ett sätt för privatpersoner och företag att få flera besökare till sin hemsida. Alla som kan svenska och inte lägger upp stötande/olagliga sidor får vara med. Mera information.


MetzDatas Schemaprogram: Ett schemaläggningsprogram för olika enheter inom vårdyrken. Det är inte en variant av "tvättstugemodellen" eller liknande, vårdfolk vet vad som menas, utan det är till för de enheterna som fortfarande har kvar statiska scheman, men vill på ett enkelt och effektivt sätt anpassa dem, så att de inte blir så statiska. (Hängde ni med?) Mera information.Vill du synas? Köp reklamplatser av oss!

Att synas är viktigt! Och Internet blir en allt viktigare plats att synas på! MetzData erbjuder sig att sälja reklamplatser i vissa av sina projekt. Priserna är naturligtvis mycket förmånliga, helt baserade på efterfrågan. Mera information.