Projekt - Win3.x - Schemaprogrammet 1!Jobbar du inom vården så vet du vad det innebär att jobba på schema. Det har både fördelar och nackdelar, allt beroende på varje individs livssituation just vid det aktuella tillfället.
Men samtidigt så är det ett måste att man har bemanning även på kvällar, nätter och helger.

Men detta hindrar inte att man har ett bra schema, som är i största möjliga mån anpassat efter dels verksamheten och varje individ. Problemet här är då bara att det är ganska så omständigt att göra ett schema. Det kräver en hel del räknande fram och tillbaka, för att få schemat att stämma. Om man gör det manuellt det vill säga! MetzDatas Schemaprogram, som ännu är under utveckling, kommer råda bot på detta. Programmet tar hand om allt som har med räknande och sånt att göra.

Med MetzDatas Schemaprogram tar du hand om schemaläggningen, dvs den roliga delen, och programmet tar hand om allt räknande och annat tråkigt/jobbigt.

Helt plötsligt så är det inte så jobbigt att göra scheman. Det blir enklare att tillgodose personalgruppens personliga önskemål när man kan skriva in tiderna och få resultatet presenterat för sig direkt på skärmen. Att anpassa schemat tar bara en minut, och då beror det på att du skriver långsamt!

Naturligtvis får man ut schemat tjusigt och tydligt utskrivet, så att det är enkelt att följa! (Inga kryptiska datalistor!)


Programmets utveckling har avstannat till förmån för Schemaprogrammet 2 som ni naturligtvis också kan titta närmare på!

Programmet kostar endast 200 kr inkl. frakt exkl. moms att beställa.

Har du funderingar, är nyfiken på eller har förslag på funktioner/finesser så går det bra att skriva till schemaprogrammet@metzdata.nu.